Πώς να επαληθεύσετε ότι ο κλειδαράς σας είναι δεσμευμένος – αδειοδοτημένος και ασφαλισμένος

Γιατί είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν αδειούχο και επαγγελματία κλειδαρά; Για αρχή, πολλές χώρες και κράτη έχουν τέτοιους νόμους. Για παράδειγμα, η Καλιφόρνια έχει νόμο ότι όλοι οι κλειδαράδες πρέπει να έχουν άδεια. Και θα πρέπει να έχουν άδεια μέσω του Γραφείου Υπηρεσιών Ασφάλειας και Ερευνών.

Επίσης, όταν δίνονται άδειες σε δεσμευμένους κλειδαράδες, οι κυβερνήσεις, οι υπηρεσίες όπως το FBI συλλέγουν στοιχεία ταυτότητας. κλειδαρας νεο ηρακλειο Συλλέγουν επίσης πληροφορίες δακτυλικών αποτυπωμάτων για κάθε κολλημένο κλειδαρά. Αυτό διασφαλίζει ότι ο κολλημένος κλειδαράς δεν έχει εγκληματικό υπόβαθρο. Αυτό παρέχει στον χρήστη των υπηρεσιών κλειδαρά τη διαβεβαίωση ότι ο κλειδαράς που προσλαμβάνετε είναι νόμιμος και ότι χρησιμοποιεί την τέχνη και τις δεξιότητές του για να εξασφαλίσει την προστασία σας.

Τέλος, και δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί κλειδαράδες εκεί έξω που δεν έχουν άδεια κλειδαρά. Πολλές φορές αυτοί οι κλειδαράρες χωρίς άδεια που συχνά είναι επίσης άπειροι, πολύ αντιεπαγγελματικοί και αυτοαποκαλούνται απλώς «κλειδαράδες», προσπαθούν απλώς να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Επομένως, αυτοί οι κλειδαράδες θα δώσουν επιβλαβείς και πολύ άστοχες συμβουλές. Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πραγματική εμπειρία σε υπηρεσίες κλειδαρά. Επίσης, τους λείπει η κατάρτιση στον κλάδο της ασφάλειας. Συχνά είναι πολύ άπληστα άτομα.

Μόνο ένας εξουσιοδοτημένος κλειδαράς μπορεί να σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές. Μπορεί επίσης να σας δώσει συστάσεις σχετικά με τις ανάγκες ασφαλείας σας, τα συστήματα ασφαλείας σας, τις λύσεις ασφαλείας σας για λύσεις ασφαλείας που μπορεί να είναι φυσικές αλλά και ηλεκτρονικές για το σπίτι σας. Αυτή η συμβουλή επωφελείται επίσης από μεγάλους οίκους επιχειρήσεων.
Αδειούχος κλειδαράς είναι αυτός που έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτή η γραφική εργασία πρέπει να κατατεθεί σε κρατικές και μερικές φορές επίσης σε ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, ο κλειδαράς λαμβάνει άδεια λειτουργίας ως επίσημος κλειδαράς. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε κλειδαρά, ζητήστε του πρώτα τον αριθμό άδειας.

Ασφαλισμένος κλειδαράς είναι αυτός που έχει αγοράσει ασφάλεια αστικής ευθύνης. Αυτή η ασφάλεια προστατεύει τόσο τον κλειδαρά όσο και τους πελάτες του από οποιαδήποτε τυχαία ζημιά στην ιδιοκτησία ή στη ζωή. Αυτό είναι παρόμοιο με την ασφάλεια αυτοκινήτου. Πρέπει ένας ασφαλισμένος κλειδαράς να διασφαλίζει την ασφάλεια της εργασίας, της περιουσίας και της ζωής.

Ένας δεσμευμένος κλειδαράς δεσμεύεται όταν πληρώνει μια αμοιβή, η οποία είναι συχνά αρκετά ονομαστική για μια εταιρεία δεσμεύσεων. Αφού περάσουν από έλεγχο ιστορικού, αυτοί οι κλειδαράδες είναι εγγυημένοι ότι σε περίπτωση ατυχήματος, η εταιρεία δεσμεύσεων θα επιστρέψει κάποιο ποσό χρημάτων που έχει συμφωνηθεί προηγουμένως. Στη συνέχεια θα τροποποιήσουν την κατάσταση και θα διορθώσουν το πρόβλημα. Η δέσμευση είναι παρόμοια με την ασφάλιση. Είναι μια πρόσθετη προστασία για τον πελάτη. Πολλοί μεγάλοι βιομηχανικοί οργανισμοί προσφέρουν δέσιμο για κλειδαράδες στις αντίστοιχες περιοχές τους. Η Associated Locksmiths of America (ALOA) προσφέρει δέσιμο στα μέλη τους.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τη δική σας αναζήτηση άδειας κλειδαρά. Είναι δικαίωμα σας να αποκτήσετε αυτές τις πληροφορίες. Θα σας βοηθήσει να πάρετε μια υπεύθυνη απόφαση όταν επιλέγετε τον κλειδαρά σας. Οι κλειδαράδες αυτοκινήτων εγκαθιστούν εξοπλισμό ασφαλείας παρόμοιο με τα deadbolts και συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Οι κλειδαράδες αυτοκινήτων μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για τις ανάγκες ασφαλείας σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας εάν τύχει να κλειδώσετε έξω. Ονόμασε το; αυτοί οι κλειδαράδες μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό.

Rob Hargreaves – Ένας Αμερικανός κλειδαράς, που εργάζεται για την NYC Locksmith Company, Mr-Locks Inc. που εξυπηρετεί τους καλούς ανθρώπους της Νέας Υόρκης με όλους τους τύπους κλειδαρά και υπηρεσίες συστημάτων ασφαλείας.